Concerten | Aulaconcert - Geannuleerd

Purgatory

Beste

KU Leuven neemt bijkomende maatregelen tegen coronavirus SARS-CoV-2 vanwege de scherpe stijging van het aantal besmettingen. Als universitair ensemble volgen we deze maatregelen.

In het kader daarvan zijn de aulaconcerten van 25 en 27 maart op uitdrukkelijk advies van Dienst Cultuur van KU Leuven afgelast.

We vinden dit ontzettend jammer, maar het is onmogelijk om aan de criteria inzake 'social distancing' te voldoen. Net als KU Leuven stellen we het belang van de meest kwetsbaren voorop. Daarom doen we alles om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

We volgen de situatie van nabij op. Op dit moment hebben we er geen zicht op of en wanneer we onze activiteiten kunnen hervatten.

Binnen enige tijd zal iedereen het overgemaakte bedrag op zijn/haar rekening terugvinden. Ons ticketsysteem laat het namelijk niet toe om slechts bepaalde bestellingen terug te betalen. Bent u bereid ons te steunen en de waarde van uw ticket of een vrije bijdrage aan ons te schenken, dan kan dit op het rekeningnummer BE02 7350 3112 2840. (zie mail, check ook je spamfolder!) 

 

Met vriendelijke groeten,

het bestuur van het Universitair Harmonieorkest Leuven

27 maart om 20:00, Aula Pieter De Somer